AVÍS LEGAL. Termes d’Ús
 
Benvinguts a www.ENTINTA.net,
Qualsevol producte que s’ofereix per www.entinta.net estarà expressament subjecte a aquests termes.

CONDICIONS LEGALS RELATIVES A L’ÚS DEL LLOC

1. Política de privacitat
En compliment amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i altra normativa aplicable a aquest efecte, ENTINTA edicions d’art garanteix que les dades personals recaptades a través de www.entinta.net seran absolutament confidencials i informa als seus usuaris que no seran compartides ni comercialitzades amb tercers en cap cas. Les dades són objecte de tractament automatitzat i s’incorporen a una base de dades interna d’ENTINTA, que a la vegada és la responsable d’aquest fitxer. Per tant es garanteix la seguretat i confidencialitat adoptant totes les mesures necessàries.
L'emplenament dels formularis inclosos en el lloc web www.entinta.net o l'enviament de correus electrònics o altres comunicacions al mail d’ENTINTA implica el consentiment exprés del client a la inclusió de les seves dades de caràcter personal en el referit fitxer automatitzat. El client pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant un e-mail a iinfo@entinta.net amb el subjecte Suprimir.

2. Disponibilitat
Actualitzem constantment el lloc web per assegurar-nos d'oferir un servei ininterromput i que les transmissions de dades no tinguin errors. No obstant, a causa de la naturalesa d'Internet, això no pot ser garantit en tot moment.

3. Continguts i Propietat Intel·lectual
Els continguts, disseny gràfic i codis font de www.entinta.net, són de titularitat exclusiva de l'empresa, i és per això que té dret exclusiu a l'explotació de tots ells. Per la qual cosa no està permesa la reproducció parcial o total de continguts sense el consentiment explícit d'ENTINTA edicions d’art.

4. Legislació i Jurisdicció Aplicables
La relació d'ENTINTA amb els seus clients està sotmesa a la legislació i la jurisdicció espanyola. El comprador se sotmet a la jurisdicció dels Tribunals d'Arbitratge de Barcelona, Espanya, per a qualsevol disputa o litigi legal que pogués sorgir de la transacció comercial. En realitzar compres o contractar serveis del web el client accepta les condicions legals aquí exposades.

5. Impostos
Quan es fa una comanda a ENTINTA per a ser lliurada fora d’Espanya, és possible que duanes del vostre país us cobri una taxa d’importació. En el cas que es generés qualsevol tipus de càrrec de duana o d’impostos, aquests aniran a compte del comprador ja que ENTINTA no té control de les diferents disposicions impositives de cada país ni percep aquest import. Les polítiques d'impostos varien àmpliament de país a país pel que, en cas de voler informació més detallada, us aconsellem que contacteu amb la vostra oficina de duanes local.

declarar que cumples con la ley de protección de datos.

Cubre el formulario que encontrarás pulsando este link y luego pega el texto completo en esta misma página antes de publicar tu web.

© ENTINTA edicions d'art · Reservats tots els drets

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos