ENTINTA edicions d'art

DSC_0382oklw.jpg

.
ENTINTA edicions d'art va néixer el 2007 amb la finalitat de divulgar, promoure i difondre l'obra gràfica de cadascun dels artistes que la formem.

 

A aquest col·lectiu d’artistes ens uneix la nostra vinculació amb el taller de gravat Artcontraprova de Barcelona. Provenim de diferents disciplines i tendències artístiques i ens hem agrupat per donar a conèixer la nostra obra gràfica original. Treballem tant amb les tècniques de gravat tradicionals (calcografia, xilografia, litografia, serigrafia) com amb tècniques experimentals (col·lagrafia, fotogravat, imatge digital).

“Una completíssima galeria d'obra gràfica on trobareu obres i estils ben diferents.”

Des d'Entinta aspirem a consolidarnos com un punt de trobada d'artistes gravadors on es pugui descobrir, compartir i apreciar les noves tendències en el món de la gràfica. Des dels inicis hem fet projectes col·lectius, originals i accessibles, organitzant exposicions i participant en fires d'arreu de Catalunya, amb la intenció d'obrir el món del gravat a un públic cada vegada més ampli i divers. També hem obert el taller per tal de donar a conèixer la nostra manera de treballar i el què en resulta.

Des del 2018, a més, us oferim el taller de gravat per a tots aquells que en vulgueu aprendre les tècniques. Trobareu més informació a aquest mateix web a ENTINTA printing.

On som:

ENTINTA edicions d'art · Degà Bahí 68 · 08026 Barcelona

© ENTINTA edicions d'art · Reservats tots els drets

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos