Les bones idees que quedin gravades

Expliqueu-nos la idea: què voleu commemorar, quin tema o motiu voleu tractar, quines mides us agradarien, quants exemplars voleu i, si abans heu remenat veient els webs dels ARTISTES d'Entinta, quin estil o quin tipus d'obra us sembla més adient. A partir d'això nosaltres ja ens posarem en marxa i us podrem fer un pressupost adaptat a les vostres necessitats.

Sou poetes o us agraden els mots?

Els artistes d'Entinta des de fa temps que gaudim donant forma a les paraules ben escrites. Així que, si voleu, podem posar-nos d'acord per treballar conjuntament en un llibre d'artista o objecte gràfic que se sustenti en la literatura.

Si sou empresa, feu un bon regal

Us oferim edicions de primera qualitat, diferents, limitades i personalitzades, amb la possibilitat d’escollir motiu o tema, com també d’afegir-hi textos, dates i imatge corporativa. Fantàstics regals d’empresa, commemoratius i institucionals.

Desenvolupem tots els projectes de manera integral: disseny inicial, maquetació de la idea i, finalment, confecció definitiva, que s’acompanya d’una acurada presentació (amb carpeta, caixa, marc…) i del certificat d’autenticitat signat per l’artista.

Recordeu que com més gran és el tiratge, menor és el cost unitari.

 

Aneu a CONTACTE i expliqueu-nos-ho!

 


L'empremta d'una passió · Llibre de maridatge de Vi, Literatura i Gravat

Moguts per la passió, els artistes d’Entinta i diversos poetes catalans de renom vam fer aquest projecte de maridatge artístic a partir d’un tast de vins. El nostre llibre és recull d’obres plàstiques amb els seus poemes.

© ENTINTA edicions d'art · Reservats tots els drets

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos